idagustavsson

Kategori: Allmänt

Student lycka

Förra veckan var en vecka av lycka, dessa två godingar fick jag i alla fall bild på, av alla människor jag inte hann springa till och gratulera. Jag blev avundsjuk, det kan jag erkänna direkt. Jag hade kunnat vara med, skrikit och hoppat som en tok av lycka som man bara gör på ett studentflak. Men jag är glad över dessa tjejer och alla andra som står mig nära som hade hatten på. Jag kommer inte få vara med om samma sak, men jag kommer få ett examens papper i handen istället.

Tårta och landet

Mina föräldrar firade mig i lördags, och självklart var min bästis Nathalie och pojkvännen på plats, och det var så mysigt! 
Oftas tycker jag inte om att åka till mina föräldrars hus, tycker inte om området eller människorna som bor i samhället där. Men det var varmt och härligt att bara vara för några timmar och tog tillfället iakt av dem mest betydelsefulla personerna som var runt mig.

Idastankar

Idag snurrar mina tankar, vad det beror på kan jag inte svara på. Kanske för att min gamla rektor var med i tidningen och det var som en stor låga tändes inom mig av hat. Kanske för att jag är trött, trött på allting just nu. Skola hit och skola dit, studenter springer överallt och jag vill också vara med. Sjunga, skrika för glatta livet.  
Ja, det är nog de som stör mig. Vill aldrig heller behöva återvända till skolan, jag har alldeles för mycket planer inom mig som bara vill ut och styra min kropp i den riktningen. Istället sitter jag här och klappar händerna åt mina kära vänner som slänger av sig hatten sin, där det står många olika namn inuti. Jag är glad för deras skull, det är jag. Men ibland önska jag att saker och ting var annorlunda för mig under min gymnasietid, men då skulle jag behövt ändra på hela mig. Jag tycker om mig. Kanske det som är charmen med att vara just jag. Allt ska inte gå så jävla enkelt för mig. Måste springa i massa olika hinderbanor innan jag når fram, Gud kanske ville att jag skulle lära mig saker på vägen innan jag når till min stjärna. Ja, det måste nog vara så.  
 

Bästisar

Dessa två damer var jag med härromdagen, snart tar dem ett stort steg ut i världen genom att ta studenten! Tycker så mycket om er och önskar er all lycka i världen, världen hade vart en tråkig plats om inte dess två hade förgyllt min vardag. 

Kungälv Cruising 18 Maj

Älskar denna tiden på året, då veteran bilarna kommer rullandes in i våran lilla stad.

Så länge jag har bott här är det obligatoriskt för mig att sätta sig i rondellen med vänner och dricka sin öl tills allt spårar ur och njuta av bilarna. Om man har tur kanske man får åka med i en snygg Cryshler eller liknande. Det är partaj för hela slanten!

Födelsedagsbarn

Min vän från gymnasiet, Peter tog dessa bilder på mig då han eventuellt kommer att skapa en fotobok, vilket jag hoppas, då han tar annorlunda och spännande bilder. Ibland förstår jag inte vart han får all sin kreaktivitet ifrån! 
 

För övrigt, fyller jag 19 år idag. Grattis till mig själv.

Mandy´s Diner

Jag och min pojkvän firade ett-års-dag härromdagen genom att åka till Älvsered för att äta god mat i 50-60 tals stil och jag rekommenderar verkligen det här stället, så jäkla underbart gott att jag dog en smula inom mig.
Underbart mysigt och fantastisk inredning, 5 av 5 solar. 

Vi syns!

Kommer vara borta hela veckan nu, så får ni se nästa helg  vad jag har varit på för roligheter!

Här och nu.

En analoga bild från förra sommaren, kändes inte alls länge sedan jag stod där och skulle bli fotad av min vän. 

Jag har tänkt väldigt mycket på en sak.

Ju äldre jag blir, desto bättre blir jag på att ta vara på tillvaron och känna efter. Kanske sätta mig ner på den där bänken och bara sitta där och känna solen som blir varm mot min hy, se mig omkring, vad mycket det är vi missar egentligen. Bara få varva ner lite och upptäcka saker man aldrig har sätt eller kanske tänk på innan. Och det är på sommaren jag får sådana här kickar att "vänta lite nu" .

 Så efter att du läst detta kan du väl bara få en liten, aha-upplevelse och känna efter en extra gång, det är ett sätt för mig att må lite bättre faktiskt eller när jag är stressad och behöver varva ner. Det är så härligt att få vara här och nu än allt för långt i framtiden eller det förflutna!

Middags-mys

I Lördags kväll hade damen nedanför här dagen till ära och var gullig som bjöd oss på middag och annat smått och gott!

Tycker om dig!

70´s clogs

Jag som har letat som en tok efter ett par gamla söta träskor, men icke. Bara nyproducerade som kostade skjortan.

Men igår så kom dagen, dagen jag skulle hitta dem där små 70 tals träskorna som var så fula på hyllan men ack så fina på.