idagustavsson

Kategori: Allmänt

Drömmar

Sitter hemma hos min pojkvän helt ensam och rastlös, dock fick jag ju en härlig powerwalk i solen förut så jag ska la inte vara ledsen.

Här är däremot en underbar bild min vän Emma tog när vi var och utforskade samhället där jag bor.

Älskar gamla hus, dem har så mycket historia i sig att man blir lite skraj. En dag drömmer jag om att få sköta om ett äldre hus, där det finns en kakel-kamin i hörnet av ett stort rum med högt i tak med två små barn som kryper runt på ett gammalt trä-golv och leker och i deras stora ögon kan man se hur mycket fantasi som finns i deras små kroppar, att dem inte alls vet mycket om den stora vida världen som är runt oss, små tomma vita blad som ska fyllas i och det är precis i ett sådant där hus jag vill att mina älskade barn ska få växa upp och lära sig vad som är rätt och fel i.

Frans-jacka

Såhär såg jag ut idag, skulle in på resia med en vän och planera en lite weekend resa men de blev inte så då de inte var öppet, dumma påsk! så de blev några roliga trosor från topshop istället. 

Min nya fransjacka är ju för underbar, vill att de ska blir varmt nu på en gång, dock var de väldigt behagligt väder ute vilket uppskattades!

Elmia, Jönköping

I Fredags åkte jag och min pojkvän till Elmia i Jönköping, jag själv är inte så intresserad utav bilar men de är ju min pojke. Så jag följde med och åkte en liten roadtrip, även hans kompisar var med och höll oss sällskap en stund, men vi tappa bort varandra.

Jag blev i alla fall överlycklig när jag fick syn på att de befann sig Veteran-bilar på mässan, så vi båda blev lyckliga inombords, fast av olika avdelningar.

Välkommen hit

Nedanför är jag själv, blundar och allmänt glad över att få en godis-bit på Elmia för att döva rastlösheten utav alla bilar som fanns där.